madeleine er skjult; i kjærlighet
ung, naiv. liker kjærlighet. oslopike.
tirsdag, april 14, 2009
- Lot meg bare nesten lure
Det er altfor fint å ha en kjærestegutt tilbake i Oslo igjen, så oppmerksomhetsbehovet mitt når uendelige størrelser, alt jeg vil er armkrok og nuss på kinn. Veldig passiviserende når man selvsagt - som alltid - burde gjort alt annet enn kjæresteri. Desto verre er det at han er flinkere til å være disiplinert enn meg. Og jeg tror jeg allerede har fått skylda for opptil flere mindre gode karakterer, så.

Jeg har derimot, i mangel på kos og arbeidslyst, tatt på meg en svært viktig jobb for mine lesere. De som har sett på TV med meg flere enn to ganger, vet godt at jeg blir svært påvirket av reklame. Fin musikk, fine bilder, fiffige tekster; jeg blir blid. Og hvis jeg kunne være det minste interessert i produktet de fronter, vel, da lar jeg meg lure. Jeg er lett å henføre.

I tillegg ble jeg umåtelig nysgjerrig på den nye skiva til Pegasus; den du ikke går lei av! Fantastisk. Alle som har hatt store forventninger til en plate, vet hvor surt det er når du må hoppe over halvparten av sangene fordi du er møkklei. Så jeg prøvde den ut, for deres skyld, på spotify, til en forventet skuffelse. Jeg gikk direkte på hitten Min første natt, og gikk lei halvveis uti sangen. Konklusjon; plata du går lei av!

Jeg lurte også på om jeg likte Beyoncé bedre enn jeg trodde etter nok reklamevisning. Feil det også. Hittene er trivelige nok i femsekunderssmaksprøver, men blir mektig lei etter at refrenget blir repetert nok. Dette gjelder alle de tre sangene som går på reklamen; Halo, If I Were A Boy, og Single Ladies (Put A Ring On It).

Så, there you go. Madeleine tar drittjobben!
posted by madeleine @ 19:58  
1 Comments:
  • At 15/4/09 10:49, Anonymous Anonym said…

    må jo bare få presisert at if i were a boy nok mest sannsynlig strider mot alle våre feministiske/sosialistiske prinsipper også. bare sånn apropos.
    men ellers. kjempebra jobba.du vet forresten kvikklunsjreklamen - takk for turen - den begynner jeg å grine av. hva med deg? også!jeg skal kjøpe meg skoesken med carrie i etter at jeg er ferdig med eksamenene. så snart må du komme til meg og se. eller. du må komme og redde meg fra en fiktiv verden jeg kommer til å forsvinne i.

     
Legg inn en kommentar
<< Home
 

...liker Jesus, matematikk, pus, venner, gutten min, god mat og det å være glad.

 
hva var det jeg sa?
tidsmaskin
sånn ellers -

hvis du har noe du ville ha sagt, send det til madeleii på ulrik.uio.no, foreksempel. som oftest er jeg nokså grei.

vinker