madeleine er skjult; i kjærlighet
ung, naiv. liker kjærlighet. oslopike.
onsdag, oktober 11, 2006
nokia i mitt hjerte
jeg har i ett år og to måneder vært den lykkelige eier av en nokia 6101. før nokia sverget jeg til motorola, hellig overbevist om at alle andre tok feil. men etter telefon nummer fem av merket motorola, hvor den siste sa takk for seg med en kaputt mikrofon/høyttaler.

da kjøpte jeg altså den vakre nokia 6101. la ut mange penger ekstra for å få netcom easytalk, noe jeg er lykkelig for med de nye netcom-reklamene (ja, de er helt fantastiske (jeg er i grunn uten ord), og forteller meg "madeleine, du har valgt riktig mobiloperatør"). og jeg har vært strålende fornøyd med nokiaen i gode og onde dager. jeg mistet den i gulvet, den delte seg i flere biter, jeg plugget den forsiktig, men bestemt, sammen igjen, og nokiaen tilga meg. ja, vi hadde et kjærlighetsforhold på mange måter. i sommer ertet jeg den kanskje litt over kanten da jeg skrapte av "IA" på logoen dens. men jeg tror den har kommet seg over snerpeperioden der også.

så mistet jeg den i brosteinen på stortorvet i dag. igjen falt dekselet av, jeg fikk litt hetta fordi noe sa meg at dette var siste gangen den kunne tåle fallet. satte forsiktig på dekselet, og nokiaen var tilbake. så var jeg og nokiaen adskilt i tre-fire timer. plutselig var den død. helt vekk. det gikk ikke an å skru den på et lite sekund en gang.

i løpet av den neste timen gikk jeg gjennom alle sorgfasene.

- sjokkfasen - det kan da ikke være sant! min mobil! vekke!
- følelsesmessig utladning - klumpen i halsen vokste, og jeg kjente at jeg ikke orket dette tapet.
- ensomhet, angst, isolasjon og fortvilelse - av ren refleks kikket jeg på mobilen mange ganger - hadde helt glemt helt at mobilen var død, angst, ensomhet og isolasjon i å A) ikke kunne sende smsene jeg tenkte på B) hva blir løsningen nå? en ny mobil? C) jeg kunne heller ikke dele savnet og sjokket med noen umiddelbart.
- skyldfølelse - jeg kjente jo at den lå løst i hånden. om jeg bare hadde holdt litt mere fast!
- oppgivelsesfasen - har de mobiler på prix, kanskje? 7-eleven
- vente- og letefasen - kanskje den fikser seg av seg selv over litt tid.

siste mulighet var jo bestandig der. at mobilen bare trengte litt strøm. og i den fulle desperasjonen jeg ankom hjemmet i, måtte dette prøves umiddelbart. kontakt i, strøm på, hva skjer? batteritegnet viste seg.

fjo.
posted by madeleine @ 21:30  
6 Comments:
Legg inn en kommentar
<< Home
 

...liker Jesus, matematikk, pus, venner, gutten min, god mat og det å være glad.

 
hva var det jeg sa?
tidsmaskin
sånn ellers -

hvis du har noe du ville ha sagt, send det til madeleii på ulrik.uio.no, foreksempel. som oftest er jeg nokså grei.

vinker