madeleine er skjult; i kjærlighet
ung, naiv. liker kjærlighet. oslopike.
lørdag, april 26, 2008
nånting måste göras
hvem skulle tro at sørlandsekspressen var plass for refleksjon over livet generelt. særlig etter en natt med lite søvn, bussavgang 0815 og to høylytte menn tre seter bak. jeg kjenner fokuset mitt blir stadig sterkere.

jeg er så kjemperedd for å ende opp med en jobb som ikke betyr noen forskjell. som ikke gjør noe mer enn å sysselsette meg og gi meg mat på bordet. jeg er så redd for å ende opp uten en større overskrift over mitt liv. falle inn i rutiner og forventninger fordi det er så lett å flyte med strømmen.

det er så altfor mye drit der ute, og da mener jeg ikke bare der ute i afrika, der så jeg egentlig ikke så mye drit, men der ute - utenfor de trygge fire veggene. barn truer barn på livet. nånting måste göras. så altfor mange som sliter. og oppi all hjelpeløsheten er jeg inderlig glad for at man alltid kan gjøre noe. man kan alltid se noen. man kan alltid rydde opp i litt drit. det handler bare om å ta tak.

kanskje jeg snart får samlet tankene mine ytterligere og skrive et bedre innlegg om dette. jeg bare måtte få noe ned, noe ut. god natt.
posted by madeleine @ 02:30  
4 Comments:
Legg inn en kommentar
<< Home
 

...liker Jesus, matematikk, pus, venner, gutten min, god mat og det å være glad.

 
hva var det jeg sa?
tidsmaskin
sånn ellers -

hvis du har noe du ville ha sagt, send det til madeleii på ulrik.uio.no, foreksempel. som oftest er jeg nokså grei.

vinker