madeleine er skjult; i kjærlighet
ung, naiv. liker kjærlighet. oslopike.
lørdag, juni 07, 2008
please
vel på plass i ny leilighet, så er det dette håpet. håpet som danner seg mens du bærer flytteeskene. mens du pakker dem. mens du er på visning. mens du oppdaterer finn.no sine boligsider altfor mange ganger daglig. om at dette bostedet, denne leiligheten, skal vare. helst forbi overskuelig fremtid. at ting skal funke sabla bra, at det ikke vil være noen problemer med penger, vasking, stigning av husleie, tette rør, strømstans, innbrudd, brann.

du bare håper at nå, nå skal ting funke sabla bra. ting er kanskje annerledes enn de fire siste stedene du bodde. og du tar alltid med deg minner. de fleste gode, noen ikke så gode. men så skaper du noe nytt også. og du prøver å holde blikket festa på fremtida, selv om du hele tida pendler tilbake på fortida.

sånn er det. sånn vil det alltid være. fordi mennesker ikke liker forandringer. de omfavner dem overhodet ikke. men så finner de en ny trygghet i det nye. og så årner alt seg. for allting årner seg. alltid.

spesielt for snille piker.
posted by madeleine @ 12:19  
3 Comments:
 • At 7/6/08 18:26, Anonymous Anonym said…

  Jeg venter på invitasjon til innflyttingsfest.

   
 • At 8/6/08 13:40, Blogger madeleine said…

  vi føler vi trenger litt mer enn en to og en halvseter... pluss et passende tidspunkt. så det blir fort til høsten. men da!

   
 • At 11/6/08 19:45, Anonymous Anonym said…

  Blir bra!

   
Legg inn en kommentar
<< Home
 

...liker Jesus, matematikk, pus, venner, gutten min, god mat og det å være glad.

 
hva var det jeg sa?
tidsmaskin
sånn ellers -

hvis du har noe du ville ha sagt, send det til madeleii på ulrik.uio.no, foreksempel. som oftest er jeg nokså grei.

vinker