madeleine er skjult; i kjærlighet
ung, naiv. liker kjærlighet. oslopike.
torsdag, februar 02, 2012
Bryllupsmesse
I kveld var jeg på bryllupsmesse i regi av Mitt Bryllup og Tilbords, sammen med forloveren min Rebølla. Det gjorde meg på ingen måte mer inspirert, og jeg tenkte jeg kunne skrive litt hvorfor her. Til arrangøren, og øvrig skrekk og advarsel.

Vi ble først møtt av en kø som gikk rundt hjørnet på kvartalet. Det var iskaldt ute, men køen gikk relativt fort, så denne misnøyen gikk over. Vel inne fikk vi hengt av oss jakkene, og satte så i gang med folkemengden. Messen var lagt til lokalet Ballroom i Oslo Sentrum - belysningen var dempet og farget - og det var fullt. Jeg hadde ingen som helst fordeler med min påmelding flere uker i forveien - her var det opp mot tre mennesker per kvadratmeter. Vi fikk kjempet oss frem til en hudpleiestand, dratt med goodiebag derifra, før det bar videre til Pascals stand hvor vi fikk smake på nydelig pasjonsfruktkake. Så måtte vi stå i en komplett uoversiktlig kø for å få Tilbords' goodiebag, hvor vi måtte melde oss opp til nyhetsbrev på en av deres 4 iPader før vi kunne få goodiebagen. Så prøvde vi etter litt å finne oss sted å stå - for sitteplassene var selvsagt tatt, her hjalp heller ikke min påmelding - for å få med oss showet...

Showet, som var annonsert på forhånd til å starte 1900, på stedet ble det endret til 1915, men Terje Schrøder var ikke på scenen før nærmere 1930. Greit nok. Terje Schrøder var kledd i sedvanlig kvinnelig antrekk med særs kort skjørt, men hele konferansierjobben hans latet til å være totalt uforberedt. Han skulle presentere de forskjellige sponsorene, og leste bare rett opp fra kortene - det virket knapt nok som han hadde lest gjennom på forhånd. Etter noe om og men fikk han introdusert Rein Alexander, som ble gjennomført med altfor høyt volum. De fleste gjestene holdt seg for ørene. Så var det brudeshow fra Solgunns Boutique der samtlige av modellene var totalt uerfarne med catwalk, og de fleste av kjolene var flere størrelser for store. Dette ga et amatørmessig og stivt inntrykk. Etterfulgt av dette var det trekning av en konkurranse som vi hadde fått utdelt i døra, hvor Rebølla vant en stekepanne. Definitivt kveldens høydepunkt. Så fikk vi beveget oss ut igjen før Rein Alexander sprengte trommehinnene våre.

Så det jeg ikke skjønner er - hvorfor måtte jeg melde meg på dette i forkant? Hadde ikke alle utstillerne tjent mere på å ha et mindre publikum, slik at det hele kunne være en koselig og inspirerende opplevelse? Var rett og slett hensikten med det hele å få folk påmeldt mailinglisten?

Leser nå at det har vært surr med gjestelista på facebooksidene for denne messa. Men fortsatt er det en del å ta i, altså.

Jeg får takke meg til Pinterest for bryllupsinspirasjon.
posted by madeleine @ 23:00  
0 Comments:
Legg inn en kommentar
<< Home
 

...liker Jesus, matematikk, pus, venner, gutten min, god mat og det å være glad.

 
hva var det jeg sa?
tidsmaskin
sånn ellers -

hvis du har noe du ville ha sagt, send det til madeleii på ulrik.uio.no, foreksempel. som oftest er jeg nokså grei.

vinker